Főzés nélkül elkészíthető! Eritritollal és Steviaval!
Elkészítés:A tasak tartalmát hozzáadjuk 2 dl hideg tejhez. Kézi habverővel 3-4 perc alatt simára keverjük, a kívánt állag eléréséig.
Tálkákba töltjük és pár perc pihentetés után fogyaszthatjuk.
Átlagos tápérték adatok:
100 g pudingporban: 1 adag (135g) pudingban (tejjel készítve)
energia: 340 kcal/ 1426 KJ 134 kcal/ 563 KJ
fehérje: 2,9 g 3,2 g
szénhidrát: 50,3 g 16,9 g
nem felszívódó: 19,6 g 5,1 g
felszívódó: 30,7 g 11,9 g
zsír: 22,8 g 7,0 g
ebből telített: 2,0 g 0,5 g
élelmi rost: 21,4 g 4,8 g
Na: <0,01 g <0,01 g